Om oss på fotbollsgymnasiet

traning varje formiddag

Det finns ca 20 platser/läsår på vårt elitfotbollsgymnasium. Träningen som bedrivs på skolan är individuellt anpassad för att utveckla just dig och dina utvecklingsområden. Vi lägger stor vikt på teknik och spelförståelse. All träning är schemalagd på förmiddagarna och varje årskurs tränar tillsammans, men med pojkar och flickor i olika grupper.

Bosch Rexroth-hallen

Faciliteter
Den mesta tiden tillbringar vi i fotbollshallen, med en yta på 70 x 40 meter. Under våren och tidig höst är träningarna förlagda till konstgräsplanen på Skyttis IP. Det är dessutom två testperioder på Fjällräven Center, med Modo sports Academy, där eleverna får en grundlig screening med toppmodern utrustning. Utöver detta har eleverna tillgång till teorisalar och ett fullt utrustat gym.

Nolaskolan

Örnsköldsviks gymnasieskolor (Parkskolan och Nolaskolan)
Skolorna erbjuder goda förutsättningar för dig som går på fotbollsgymnasiet.

• träningskläder och träningsredskap
  • busskort och transport till träning
  • mellanmål efter träningen
  • subventionerade middagar